Siapa pandu dewanata - Siapa tak kenal memang rugi - 3

Category

Siapa tak kenal memang rugi - 3 - Siapa pandu dewanata

Siapa tak kenal memang rugi - 3 1

Assalamualaikum nasoha kagum sangat dengan kejayaan nasoha bila dok baca2 fb dan blog nasoha tak sangka kita lahir bulan yang sama iaitu julai.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 2

Mestilah sopan kau tu sombong sangat dengan aku kenapa aku ajak couple tak nak isa mula mengungkit.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 3

Anda mungkin sering mendengar tentang pentingnya pemahaman akan diri sendiri siapa pun memang harus mengenal dirinya sendiri namun pemahaman diri tersebut tidak bisa dicapai dengan mudah.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 4

Span classnews_dt12092009spannbsp018332siapa sebenarnya gerangan yang dipanggil panglima hitam adakah beliau seorang yang benarbenar hebat sehingga nama panglima hitam ini menjadi suatu nama lagenda dalam ilmu.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 5

Keadaan bertambah tak elok bila saya diserang demam dan batuk yang kuat sejak awal tahun ini demam yang sekejap kebah sekejap datang batuk kuat yang berlarutan menjadikan saya mengaku yang saya kena beser ni.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 6

Yang selalu mengkopipes atas berbagai nama di blog ini ada lah penjilat najib bukan sahaja mendukung umno juga mendukung najib di atas bahu nya tak kira busuk wangi bau kentut dan tahi nya.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 7

Span classnews_dt17122012spannbsp018332dari injil terungkap siapa sebenarnya yang disembah muhammad dari injil kita dapat menarik faktafakta sebagai berikut fakta 1 iblis gila disembah.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 8

Jika ketika klik play muncul tab baru tau jendela baru maka tutp saja yang muncul itu adalah iklan jadi langsung di tutup saja klik play nya terus sampai.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 9

Tapi sebelum tu mesti anda tertanyatanya siapa lah saya ini yang nak sembang tentang bisnes aiskrim ni betul tak izinkan saya berkongsi serbasedikit mengenai perihal latarbelakang diri saya.

Siapa tak kenal memang rugi - 3 10